Buffalo Burgers

Met Trots serveren wij onze Buffalo Burgers !

(H)eerlijk en duurzaam waterbuffel vlees uit Zevenaar.

Op Buffelboerderij Arns werken Anita en Gert-Jan op een eerlijke en duurzame manier met hun waterbuffels. Ze gebruiken de melk voor oa  Buffel Melk,Mozzarella en Feta en stieren (die geen melk geven) worden geslacht voor het vlees.

Wij hebben gekozen voor het buffelvlees van Arns voor onze hamburgers omdat zij een groot hart hebben voor hun dieren en omdat het vlees een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees, bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Zowel de buffelmelk als het vlees bevatten hoge doses vitamine A, D, mineralen, calcium en zijn daarom cholesterolverlagend.

Het vlees is zacht en zeer smaakvol en onze burgers zijn minimaal 125gr vlees en wordt geserveerd op een brioch broodje!

We hebben met veel zorg en aandacht 3 variaties gecreëerd voor onze Buffalo Burgers !

We hopen jullie te verwelkomen om deze heerlijke en unieke burger te komen proeven !

En omdat niet iedereen vlees wil eten hebben we ook een geweldige vegetarisch variant gemaakt met Beyond Meat Burgers !

 

Check in onze kalender waar je ons kan vinden.